Nova objava Hande Ercel sakupila preko milion lajkova za dva sata! (FOTO)

Glumica Hande Ercel ovih dana se dosta odmara. Još nema vesti od glumice čiji se novi projekat željno iščekuje.

Nova objava Hande Ercel sakupila preko milion lajkova za dva sata! (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Neko vreme se njeno ime pominjalo uz seriju El Turco, koja će se snimati za Disney plus. Pričalo se da će ona igrati glavnu ulogu sa Canom Yamanom. Međutim, kasnije se otkrilo da nije mogla da se složi sa produkcijom. Hande Ercel, koja ima veliku reputaciju zbog serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, stekla je milione obožavalaca, posebno u inostranstvu. Glumica je stekla slavu nakon što je serija prikazana u više od 80 zemalja. Hande je takođe postala brend ambasador digitalne platforme Disney Plus, koja je počela da emituje u Turskoj u junu.

U vestima se pisalo da je glumica želela isti honorar kao Can Yaman u seriji koju potpisuje Ay Yapim, ali je odustala od igranja u seriji jer nije postignut dogovor. Hande Ercel, koja trenutno nema poznati projekat, komunicira sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

Hande, koja često objavljuje fotografije, većinu vremena provodi sa svojom starijom sestrom Gamze i njenom kćerkom Mavi. Objave koje održavaju njihovo druženje radoznalo prate i fanovi Ercel na društvenim mrežama.

Nedavno je Hande podelila svoje slike sa svojom lepom Mavi. Glumica je privukla pažnju kako svojom odećom, tako i koliko su se zabavljali zajedno. Njeni obožavaoci lajkovali su i pohvalili fotografiju na društvenim mrežama.

Pomenute fotografije su za dva sata sakupile preko milion i sto hiljada lajkova! Evo i pomenute objave.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Bensu Soral potvrdila da će glumiti u novoj seriji Tuzak | Klopka

By: TV Exposed