Nova turska serija Nasil Fenomen Oldum / Kako sam postala fenomen

Turska serija Nasil Fenomen Oldum Fenomen ili u prevodu Kako sam postala fenomen je novi projekat koji je postao dostupan za gledanje pre nekoliko dana. Reč je o seriji digitalne platforme BeIN Connect

Nova turska serija Nasil Fenomen Oldum / Kako sam postala fenomen

Foto Credits: IMDB

Digitalna platforma BeIN Connect emituje nekoliko zanimljivih serija. Njima se priključila i nova serija pod nazivom Nasil Fenomen Oludm / Kako sam postala fenomen. Ovaj projekat nije mnogo najavljivan, ali se ljudi sa ove digitalne platforme nadaju novom uspehu.

Glavnu ulogu u ovom projektu tumači Nilperi Sahinkaya. Pored nje u seriji glume Ahmet Kayakesen, Hulya Duyar, Bahadir Vatanoglu, Derya Sensoy i drugi. Ceo projekat je rađen u produkciji kompanije Hann Media, a serija je snimana u Istanbulu.

Radnja turske serije Nasil Fenomen Oludm / Kako sam postala fenomen prati Alu. Lepotica Ala, koja je zbog očevog poslovnog kraha izgubila sve što je imala, odlučuje da okuša sreću na društvenim mrežama i postane fenomen. Međutim, sticanje pratilaca na društvenim mrežama i postati fenomen neće biti tako lako kao što je mislila.

Premijera ove turske internet serije je bila 17. marta i ostaje da vidimo da li će se izboriti za gledanost i ostvariti zapažene rezultate.

NOVO - Akin Akinozu sve popularniji širom sveta!

By: Milt-TV Exposed