Nova, sjajna glumica u turskoj seriji Terzi / Krojač!

Završeno je snimanje prve sezone turske serije Terzi / Krojač, u kojoj glavnu ulogu igra Cagatay Ulusoy i koja izaziva veliko uzbuđenje od prvog dana kada je objavljena.

Nova, sjajna glumica u turskoj seriji Terzi / Krojač!

Foto Credits: Listal

Uskoro počinje snimanje druge sezone ovog projekta. Kako se saznaje, glumcu se u seriji, koja će se emitovati na Netflix digitalnoj platformi, pridružilo i ime koje će privući dodatnu pažnju.

Snimanje prve sezone serije Terzi / Krojač, koje je počelo velikim pehovima, ali je krenula da se snima nakon što su svi problemi rešeni, završeno je pre nekoliko dana. Snimanje druge sezone ove turske serije, koju je producirao OGM Pictures, počeće za vrlo kratko vreme. U drugoj sezoni serije pojaviće se i Berrak Tuzunatac, jedno od najambicioznijih imena sveta TV ekrana u Turskoj.

Berrak Tuzunatac, koji dugo nije bio u nekoj seriji, na ekranima je poslednji put bila sa serijom Kursun. Serija, koja je emitovana na Fox TV-u 2019. godine, trajala je samo šest epizoda. Glumica, koja je prvi put stupila na set sa filmom Organize Isler 2005. godine, učestvovala je u mnogim TV serijama i filmovima.

Otkriveno je da će Berrak, koja se vratila na setove posle duže pauze, preuzeti ulogu u Netflixovoj seriji Terzi, sa Cagatayom Ulusoyem u glavnoj ulozi.

Još nema informacija o ulozi koju će Tuzunatac igrati u ovom novom veoma ambicioznom projektu.

NOVO - Kerem Bursin oštro protiv mržnje prema Hande Ercel!

By: TV Exposed