Nova uzbudjenja u seriji Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla

Serija Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla, koja se ponedeljkom uveče susreće sa publikom na ATV ekranima, svojom poslednjom epizodom osvojila je prvo mesto u total kategoriji i nastavlja svoj put sa veoma dobrom gledanošću.

Nova uzbudjenja u seriji Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla

Foto Credits: Haberler

Čini se da je efekat činjenice da su Seray Kaya i Berk Oktay veoma dobar serijski par, jedan od razloga velikog interesovanja publike. Tugce Acikgoz, koja igra lik Dile, bilo je drugo ime koje je privuklo veliku pažnju svojim glumačkim nastupom u TV seriji Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla. Ući ćemo u period u kome će se sve u trenu promeniti u priči serije i stvari će postati teže.

Činjenica da lik Elif sazna istinu, a zatim preduzme akciju kako bi Dilu pozvala na odgovornost, dovešće do novih događaja. Dila će pokazati odlučnost da preuzme starateljstvo nad Guneš, koju je rodila, ali Elif brine o njoj. U ovom trenutku, ljubitelji serije su u velikoj dilemi. Mala Guneš se plaši svoje majke Dile koja ju je rodila, a publika ne može ni da pomisli da su majka i kćerka... Elif se, pak, tako dobro brine o devojčica, pa ova situacija izaziva dilemu.

U novoj 12. epizodi serije, koja će se emitovati u ponedeljak, 21. novembra, pokrenuće se dosta pitanja. Uzbudljiva iznenađenja u sve bolje praćenoj seriji ponedeljkom uveče, Bir Kucuk Gun Isigi sa uzbuđenjem prate milioni gledalaca.

NOVO - Alp Navruz je prevazišao samog sebe u seriji Yurek Cikmazi!

By: TV Exposed