Novi projekat Hande Ercel?!

Turska glumica Hande Ercel je postavila mnoge rekorde popularnosti. Prva je od svojih kolega stigla do brojke od 25 miliona pratilaca na Instagramu i ubedljivo drži primat na društvenim mrežama.

Novi projekat Hande Ercel?!

Foto Credits: Screenshot Instagram/ Hande Ercel (@handemiyy)

Hande Ercel je do nedavno tumačila glavnu ulogu u seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata. Ta serija ostaće obeležena i time, što se tokom njenog snimanja rodila ljubav između Hande i Kerema Bursina. Nakon završetka tog projekta, glumica je najavila da će uzeti kraću pauzu i usavršavati se.

Njen izabranik, Kerem Bursin je nekoliko dana boravio u Španiji. Po povratku u Tursku ga je iznenadila i na aerodromu dočekala upravo Hande Ercel. Glumac je istakao da je to bilo prijatno iznenađenje. Tom prilikom je i Ercel dala intervju prisutnim novinarima. Glumica je rekla da trenutno „nešto čita“. Odmah potom postavilo se pitanje o čemu je reč.

Bloger Dedikoducu Cocuk koji je dobro upoznat sa stanjem u svetu turskih serija je rekao da je to „nešto“ zapravo novi projekat koji će veoma brzo biti najavljen. O čemu je reč mogli bi da saznamo već u bliskoj budućnosti.

NOVO - Evo kada počinje nova turska serija Elbet Bir Gun / Sigurno jednog dana

 By: Milt-TV Exposed