Ima li šanse da Demet Ozdemir glumi u letnjoj romantičnoj TV komediji?

Turski mediji, tačnije tabloid Aksam preneo je vest da je glumici Demet Ozdemir ponuđena glavna uloga u novoj TV seriji koja se zove Ah Nerede, Oh gde. Reč je o projektu koji predstavlja adaptaciju popularnog filma iz Yesilcam ere i priprema se za leto.

Ima li šanse da Demet Ozdemir glumi u letnjoj romantičnoj TV komediji?

Foto Credits: DiziCentral

Kompanija Onuncu Ev koja priprema seriju Ah Nerede / Oh gde je navodno ponudila Demet Ozdemir glavnu ulogu u ovom projektu. Podsećamo, ova nova televizijska serija je zasnovana na istoimenom filmu iz Yesilcam ere u kojem su glavne uloge tumačili Tarik Akan i Gulsen Bubikoglu. Demet je navodno ponuđena uloga Zehre.

Kažemo navodno jer se od ranije zna da je Demet Ozdemir potpisala ugovor za rad na seriji Disney Plus digitalne platforme. Zbog toga su jako male šanse da se ova glumica koja se najbolje snalazi u romantičnim komedijama pojavi u seriji Ah Nerede / Oh gde koja se priprema za letnju sezonu. U pitanju je najverovatnije samo marketing, odnosno pokušaj da se privuče pažnja na ovu novu tursku televizijsku seriju.

Reč je kao što je već poznato o romantičnoj komediji koja prati priču trojice sinova zemljoposednika iz Burse koji odlaze u Istanbul zbog obrazovanja. Umesto studiranja, oni kreću da se bave potpuno drugačijim stvarima. Najstariji od njih, Ferit počinje da juri za curama, iako ga kod kuće čeka nevesta. Srednji sin Murat postaje veoma zainteresovan za kockanje i odaje se tom poroku. Najmladji od njih, Omer se uključuje u politiku.Nakon što najstariji sin "otkrije" ljubav, on polako shvata da je vreme za promene.

Ko će sve tumačiti uloge u ovoj seriji saznaćemo u narednom periodu. Trenutno su šanse da se Ozdemir pojavi u njoj zaista minimalne.

NOVO - Berkay Ates o seriji Sadakatsiz | Neveran

By: Milt-TV Exposed