O čemu razmišlja Kerem Bursin?! (FOTO)

Kerem Bursin je privukao pažnju na sebe sa nekoliko uloga u serijama i filmovima. Bez dileme, najveću popularnost mu je donela serija Sen Cal Kapimi / Kucaj na moja vrata. Lik Serkana Bolata mu je doneo prepoznatljivost i van granica Turske. Kerem je aktivan na društvenim mrežama, a svaka njegova nova fotografija izazove pažnju. Glumac ...

O čemu razmišlja Kerem Bursin?! (FOTO)

Kerem Bursin je privukao pažnju na sebe sa nekoliko uloga u serijama i filmovima.

Bez dileme, najveću popularnost mu je donela serija Sen Cal Kapimi / Kucaj na moja vrata. Lik Serkana Bolata mu je doneo prepoznatljivost i van granica Turske. Kerem je aktivan na društvenim mrežama, a svaka njegova nova fotografija izazove pažnju. Glumac je juče objavio fotografiju na kojoj izgleda poprilično zamišljeno. Kerem je u opisu fotografije napisao #Whysoserious, kao da je i sebe upitao zbog čega je tako ozbiljan na slici. Nije mnogo trebalo da uslede komentari "Misliš na Hande?", "Zamišlja budućnost sa Edom" (Lik koji Hande tumači u seriji i slični).

Fotografija je za manje od 24h sakupila preko 900.000 lajkova. Nije izostao ni komentar koleginice sa seta Hande Ercel. Hande je ostavila emotikone robota i duha. Tu je i fotografija sa Keremovog Instagrama.

Bursin je sve popularniji i na društvenim mrežama. Broj pratilaca na njegovom oficijalnom Instagram profilu se povećava i trenutno iznosi 5,6 miliona.

NOVO - Upozorenje menadžera Efecana Senolsuna

By: TV Exposed