Oktay Kaynarca i Ebru Ozkan biće glavni nosioci nove sezone serije Ben Bu Cihana Sigmazam

Mnogo gledalaca čeka drugu sezonu TV serije Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, u kojoj je Oktay Kaynarca sada jedini producent i igra glavnu ulogu.

Oktay Kaynarca i Ebru Ozkan biće glavni nosioci nove sezone serije Ben Bu Cihana Sigmazam

Foto Credits: Haberler

Posebno sa efektom divljenja Oktayu Kaynarci, najvažniji aspect ove TV serije, koja je prošle sezone imala dobar proces, bila je njena priča.

Činjenica da ima više ženskih likova nego u prethodnoj seriji Oktaya Kaynarce može se shvatiti kao odgovor na prethodne glumčeve kritike u ovom trenutku.

Kaynarca, za koga iz prethodnih izjava znamo da nije bio baš zadovoljan malim brojem ženskih glumaca u projektima, dao je poseban značaj ovom pitanju kada je bio i producent serije.

Odlazak Pelin Akil

Međutim, u drugoj sezoni neće biti Pelin Akil, jedne od najvažnijih ženskih glumaca serije Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet.

Među informacijama oko projekta je i to da neka imena poput Pelin Akil, za koje se pretpostavlja da su zbog scenarija uklonjena iz serije, neće nastaviti seriju.

Oktay Kaynarca i Ebru Ozkan ponovo će biti imena koja će preuzeti teret glavne uloge. Oni su naravno bili veoma značajni i u prvoj sezoni, ali će u nastavku značaj Ebru biti još veći.

Došlo je do radikalnih promena u seriji Ben Bu Cihana Sigmazam, koja će novu sezonu započeti scenama sa Crnog mora. Međutim, u trenutku priče, detalji o ovim promenama nisu jasni.

U narednom periodu ćemo znati više informacija o tome kada će početi nova sezona ove turske serije.

NOVO - Snimanje serije Hudutsuz Sevda / Beskrajna ljubav se odvija punom parom!

By: TV Exposed