Senden Daha Guzel i Seversin privlače veliku pažnju na društvenim mrežama!

Turske serije Seversin, Senden Daha Guzel / Lepša od tebe i Gizli Sakli / Na tajnom zadatku, jedne od popularnih TV serija letnjeg perioda, imaju zajednički problem.

Senden Daha Guzel i Seversin privlače veliku pažnju na društvenim mrežama!

Foto Credits: IMDB

Ove tri TV serije, koje svojim zabavnim pričama spadaju među zapažene projekte letnjeg perioda, imaju niže ocene od očekivanih kada se uzme u obzir njihova gledanost.

Serija Seversin, emitovana na Kanalu D, i Gizli Sakli, emitovana na Fox TV-u, dolaze na ekran sredom uveče, a obe serije imaju zanimljivu priču.

Zajednički problem ove dve konkurentske emisije je to što njihov rejting nije tako dobar kao što se očekivalo.

Duo Ilayda Alisan i Burak Yoruk su se odlično slagali i zahvaljujući tome TV serija Seversin privukla je veliku pažnju na društvenim mrežama.

Par Halit Ozgur Sari i Sinem Unsal, koji su bili u sličnoj situaciji, takođe su bili veoma cenjeni kao glavne uloge u TV seriji Gizli Sakli.

TV serije se emituju u mnogim zemljama sveta, a refleksija društvenih medija se takođe može meriti. U junskom istraživanju The VIT-a, koji je izvršio ova merenja, pažnju su privukle tri turske TV serije postigavši veoma dobre rezultate.

Zajedno sa projektom Tozluyaka na listi Top 10 prema broju pratilaca na Instagramu su i serije Seversin, Senden Daha Guzel i Gizli Sakli.

Seversin je na trećem mestu liste sa 218 hiljada pretplatnika. Senden Daha Guzel je peta na ovoj rang listi, projekat Gizli Sakli sedmi, dok je Tozluyaka na devetom mestu.

View this post on Instagram

A post shared by Seversin (@seversindizi)

NOVO - Ogeday Girisken u seriji O Kiz | Ta devojka

By: TV Exposed