Oštre kritike serije Dogdugun Ev Kaderindir

Snimanje novih epizoda serije Dogdugun Ev Kaderindir je bilo prekinuto usled pandemije prošle sezone. Uzbuđenje je doseglo vrhunac zbog početka snimanja prošle nedelje. U trejleru koji je stigao ove nedelje, publika je videla da će u novoj sezoni ponovo biti potresnih priča, ali postojala je scena koja je podsetila na seriju Sefirin Kizi. Publika je ...

Oštre kritike serije Dogdugun Ev Kaderindir

Snimanje novih epizoda serije Dogdugun Ev Kaderindir je bilo prekinuto usled pandemije prošle sezone. Uzbuđenje je doseglo vrhunac zbog početka snimanja prošle nedelje. U trejleru koji je stigao ove nedelje, publika je videla da će u novoj sezoni ponovo biti potresnih priča, ali postojala je scena koja je podsetila na seriju Sefirin Kizi.

Publika je počela da kritikuje Zeynep, misleći da će se lik Zeynep nakon prve sezone pretvoriti u gubitnicu. Gledaoci su bili veoma iznenađeni kada je Benan, Mehdijeva bivša ljubavnica, došla u porodičnu vilu u kojoj su živeli Zeynep i Mehdi. Razlog zbog kojeg su njih dvoje živeli zajedno sa Benan, jer im u svakoj prilici izaziva velike probleme u braku, bio je predmet kritike! Kritika publike, koja ne želi da Zeynep bude slomljena zbog Benan, vidi se u nekim komentarima na društvenim mrežama. Nema smisla da obrazovana žena koja nosi advokatsku odoru padne u takvu situaciju.

Pretpostavljamo da se ovaj trend u priči publici uopšte neće svideti. Videćemo da li će serija Dogdugun Ev Kaderindir takođe biti izložena žestokim kritikama na društvenim mrežama kao i serija Sefirin Kizi.

Seriju sa prevodom gledajte na MOVTEX.COM

By:TV Exposed

NOVO-Elcin Sangu očarala fanove svojim stilom! (VIDEO)