Ozcan Deniz u velikom problemu!

Turski mediji poslednjih nekoliko dana analiziraju situaciju u kojoj se našao glumac Ozcan Deniz, ali i kanal Star TV. Poslednjih godina društvo u Turskoj je postalo mnogo strožije po pitanju slučajeva nasilja u porodici. Reklamne agencije jednostavno ne žele da sarađuju sa osobama koje su vršile nasilje nad članovima svojih porodica a gledaoci ne žele ...

Ozcan Deniz u velikom problemu!

Turski mediji poslednjih nekoliko dana analiziraju situaciju u kojoj se našao glumac Ozcan Deniz, ali i kanal Star TV.

Poslednjih godina društvo u Turskoj je postalo mnogo strožije po pitanju slučajeva nasilja u porodici. Reklamne agencije jednostavno ne žele da sarađuju sa osobama koje su vršile nasilje nad članovima svojih porodica a gledaoci ne žele ni da ih gledaju na TV ekranima.

Postoji realna opcija, da u slučaju da Ozcan Deniz ne dokaže nevinost na sudu, u slučaju prijave koju je protiv njega podnela bivša supruga Feyza Aktan, Star TV ukloni njegov lik iz serije Seni Cok Bekledim. Sličnu sudbinu je već doživeo Ozan Guven kada je dobio otkaz u seriji Babil. Kod Ozcana je situacija drugačija. Ozcan Deniz ne samo da je glavni glumac u novoj seriji, već i scenarista i producent projekta. Sva prava nove serije Seni Cok Bekledim pripadaju njegovoj kompaniji Scala Medya. Sve ovo dovodi do jednog ne baš jednostavnog pitanja. Da li će kanal Star TV imati hrabrosti da emituje novu seriju, ili će se ova priča završiti i pre samog starta?

Premijera nove serije Seni Cok Bekledim je zakazana za petak 29. januar.

NOVO - Can Yaman u LGBT seriji?!

By: TV Exposed