Pet zanimljivih činjenica o Mertu Ramazanu Demiru

Mladi turski glumac Mert Ramazan Demir je u poslednjih nekoliko nedelja u centru pažnje. Razlog za to je njegova uloga Ferita u seriji Yali Capkini.

Pet zanimljivih činjenica o Mertu Ramazanu Demiru

Foto Credits: Haberler

Mert Ramazan Demir i serija Yali Capkini osvajaju sve veći broj srca gledalaca turskih serija. Upravo je ulogom u ovom projektu, Mert skrenuo veliku pažnju na sebe. Tu su i pet zanimljivih činjenica o ovom mladom glumcu.

  1. Mert Ramazan Demir je rodjen u Istanbulu 1998. godine i maštao je o tome da postane fudbaler ili košarkaš. U srednjoj školi se čak profesionalno bavio sa oba sporta, a priča se da je bio veoma talentovan u njima.
  2. Odluku o tome da se bavi glumom doneo je iznenada, dok je čitao Hamleta. Glumačku obuku dobio je na Akademiji komunikacija i Glumačkom studiju Michelle Daner, gde se susreo sa poznatim režiserima.
  3. Prvu ulogu Mert Ramazan Demir je imao u filmu I am you, gde saradjivao sa afganistanskom režiserkom Soniom Nassery. Ovaj projekat je nominovan za Golden Globe nagradu. Mert je u filmu imao manju, sporednu ulogu.
  4. Mladi glumac aktivno snima za digitalne platforme BluTV i Netflix. Na Netflixu je radio na filmu UFO, koji nije ostvario veliku uspeh, ali je njegov talenat prepoznao Timur Savci koji mu je ponudio važnu ulogu u seriji Sahmeran, koja će uskoro biti emitovana na Netflixu. Merta ćemo dakle uskoro gledati u još jednoj seriji. Datum premijere ove digitalne serije u kojoj glavne uloge tumače Serenay Sarikaya i Burak Deniz će biti poznat vrlo brzo.
  5. Mert i Afra su već saradjivali. Mertova prva televizijska serija je bila Ogretmen | Učitelj. Iako projekat nije ostvario neke zapažene rezultate, njegova saradnja sa Afrom Saracoglu nije prošla nezapaženo. Producent Onur Guvenatam im je ponudio glavne ulogu u seriji Yali Capkini i kako se sada čini doneo veoma dobru odluku.

NOVO - Kriza gledanosti u serijama Iyilik i Kasaba Doktoru!

By: TV Exposed