Početak nove turske serije Akinci ipak u decembru

Snimanje kadrova za novu seriju Akinci traje već izvesni vremenski period. Bilo je dosta govora o tome da će serija sa emitovanjem početi u novembru mesecu. Ipak, danas iz Turske stižu drugačije informacije. Prema pisanju poznatog blogera, Dedikoducu Cocuka koji je vrlo dobro upoznat sa stanjem na setovima turskih serija, početak emitovanja Akincija je odložen. ...

Početak nove turske serije Akinci ipak u decembru

Snimanje kadrova za novu seriju Akinci traje već izvesni vremenski period.

Bilo je dosta govora o tome da će serija sa emitovanjem početi u novembru mesecu. Ipak, danas iz Turske stižu drugačije informacije. Prema pisanju poznatog blogera, Dedikoducu Cocuka koji je vrlo dobro upoznat sa stanjem na setovima turskih serija, početak emitovanja Akincija je odložen. Serija će prema njegovim informacijama početi sredinom decembra. U narednim danima se očekuje i zvanična potvrda te informacije.

Radnja serije Akinci će pratiti tridesetogodišnjaka po imenu Fatih. U pitanju je mladić koji se ne plaši ničega, ali je poznat i po tome da ne veruje u ljubav. Njegov život će se promeniti kada upozna devojku koja će ubrzo osvojiti njegovo srce. Sa njom će osetiti do sada za njega nepoznata osećanja i iskustva. U glavnim ulogama ove serije ćemo se naći Sukru Ozyildiz i Busra Develi. Sukru i Busra su sarađivali sarađivali na projektu Tatli Kucuk Yalancilar iz 2015. godine. Pored njih u seriji će se pojaviti Tolga Tekin, Berrin Arisoy i Deren Talu. Režiser je Veli Celik, a serija će emitovati na ATV kanalu.

NOVO - Beren Saat se plaši da ostane sama?

By: TV Exposed