Pohvale za seriju Bozkir, Cemre Baysel i Furkana Andica!

Ljubitelji turske serije Bozkir / Stepe, emitovane na Blu TV-u, Cemre Baysel i Furkanu Andicu pripisuju drugačije značenje od ove serije.

Pohvale za seriju Bozkir, Cemre Baysel i Furkana Andica!

Foto Credits: Internet Haber

Mnogi jednostavno kažu da njihov nastup u seriji Bozkir ima smisla. Gledaoci, kojima se dopao duo u seriji Bozkir, takođe su veoma zadovoljni harmonijom likova Sevde i Payidara, koje Cemre Baysel i Furkan Andic tumače.

Mnogi ljudi možda nisu pratili drugu sezonu serije Bozkir. Međutim, da bismo doneli drugačiju procenu o ova dva mlada imena, potrebno je pogledati upravo ovaj projekat.

Televizijski kritičar Sina Kologlu takođe je podelio detalje ove serije sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Kao što se vidi u komentarima mnogih gledalaca na društvenim mrežama, čini se da je Furkan Andic u liku Payidara nadmašio svoje dosadašnje nastupe.

Jedna od gledalaca je napisao: „Furkan Andic je više nego divan. Čovek bukvalno živi svoju ulogu.”.

Pohvale i za harmoniju glavnih glumaca

Možete pronaći mnogo postova na društvenim mrežama o tome da je harmonija između Furkana Andica i Cemre Baysel veoma lepa.

Sina Kologlu, s druge strane, ka ovo dvoje mladih glumaca prilazi iz drugačije perspektive. On navodi da je glumačku moć, koja se od njih do sada videla zbog intenziteta snimanja i dugotrajnosti u televizijskim serijama, video u seriji Bozkir. Sina Kologlu je prokomentarisao Furkana Andica:

„Lično mi se sviđa Furkanova gluma. Kao takav, učinio se prihvaćenim u drugačijem tumačenju (prema Ekinu). To je nastavilo da priča prolazi kroz njega.”.

Projekat zaista dobija sve veći broj sjajnih komentara za radnju u drugoj sezoni, što može da raduje Furkana, Cemre ali i sve koji su radili na seriji Bozkir.

NOVO - Ozge Torer o sceni iz serije Kurulus Osman koju ne može da zaboravi

By: TV Exposed