Ozge Yagiz otrkila da li će se pojaviti u novom projektu sa Gokberkom Demircijem

Glumica Ozge Yagiz napustila je seriju Yemin pre početka nove sezone. Pre nekoliko meseci prešla je da radi na set serije Sol Yanim, što ispostavilo se nije bio baš sjajan potez.

Ozge Yagiz otrkila da li će se pojaviti u novom projektu sa Gokberkom Demircijem

Serija Sol Yanim je prekinuta mnogo ranije nego što je planirano. Niska gledanost prouzrokovala je brzo finale celog projekta. Ozge je pre toga na sebe skrenula pažnju ulogom Reyhan u pomenutoj seriji Yemin. U toj seriji sarađivala je sa Gokberkom Demircijem koji je i dalje deo serije. Između njih dvoje rodila se ljubav i u privatnom životu, tako da će ovaj par uskoro i ozvaničiti svoju ljubavnu vezu brakom. Nakon završetka serije Sol Yanim, bilo je reči da će Yagiz i Demirci ponovo zajedno sarađivati, ovaj put na novom projektu.

Ozge Yagiz je izjavila da nije dobila nijednu ponudu koja se odnosi na rad sa Gokberkom. Ipak, ukoliko bi takvu ponudu dobila, postoji velika šansa da bi je prihvatila. Volela bi da ponovo sarađuje sa njim jer je kako kaže sjajan partner na sceni. Uz to, Ozge je poručila da i dalje rado gleda seriju Yemin i nada se da će naredna sezona biti uspešnija kada je rejting u pitanju. Pored pomenutih serija Yemin i Sol Yanim, Ozge je glumila i u seriji Adini sen koy. Uloga Zelihe u tom projektu u 2016. godini bila je njena prva uloga na TV ekranima.

NOVO - Selin Sekerci o tome kako je imitirala Turkan Soray kao dete

By: Milt-TV Exposed