Sukru Ozyildiz u dve romantične komedije zaredom

Turski glumac Sukru Ozyildiz je nedavno bio na dnevnom redu sa dva različita projekta.

Sukru Ozyildiz u dve romantične komedije zaredom

Foto Credits: IMDB

Glumac, koji je ponovo izmamio osmeh svojim fanovima romantičnom komedijom Ask Taktikleri 2 / Ljubavna taktika 2, objavljenom na Netflixu, takođe nastavlja da radi na snimanju nove Fox TV serije Ruhun Duymaz / Gluva duša.

U partnerstvu sa Demet Ozdemir u filmu Ask Taktikleri 2, glumac je dobio veliki aplauz svojih obožavalaca svojom efektnom igrom u romantičnoj komediji.

Još jednom će se pojaviti i to u romantičnoj komediji u novoj televizijskoj seriji Ruhan Duymaz / Gluva duša, koja će početi tokom leta, a planirano je da se nastavi i u zimskoj sezoni ako dostignu dobru gledanost.

Ovog puta ćemo moći da gledamo Sukrua Ozyildiza na ekranu kao partnera sa Burcu Ozberk.

Premijera serije 24. jula

Publika, koja je veoma radoznala za projekat Ruhun Duymaz, čija će prva epizoda biti emitovana 24. jula, imaće priliku da gleda jednu za drugom uloge Ozyildiza u istom žanru.

Sukru Ozyildiz je odgovarao na pitanja svojih fanova nakon izlaska filma Ljubavna taktika 2. U snimku objavljenom na zvaničnom kanalu Netflixa na Youtube-u, glumac je dao i važne podatke o sebi. Navodeći da je lepo biti on lično, ali i živeti kroz uloge koje igra, glumac je rekao: „Živeti druge u sebi, to je luksuz koji gluma daje.”.

Glumac, koji igranje različitih likova doživljava kao veliki luksuz za sebe, objasnio je da vozi dobar auto i da se veoma uspešno bavi raznim sportovima.

Sukru Ozyildiz je takođe pomenuo da je Istanbul, u kojem živi, prelep i fascinantan grad. Glumac je rekao:

„Volim Istanbul, ali u isto vreme, moje srce su šareni nizovi poput platoa u Holandiji, ta arhitektura. I to mesto mi je veoma fascinantno.“.

Napominjući da svake godine sve više koristi društvene mreže, glumac je naveo da mu je omiljena platforma Instagram.

NOVO - Haljina koja je pokazala svu raskošnu lepotu Hafsanur Sancaktutan (FOTO)

By: TV Exposed