Taner Olmez i Aybuke Pusat - Potpune suprotnosti a odličan par na sceni!

Druga sezona popularne serije Blu TV-a Alef upoznala se sa publikom 7. aprila pod imenom Alef Mal-i Hulia. U novoj sezoni serije glavne uloge preuzimaju popularna imena mlade generacije Taner Olmez i AYbuke Pusat.

Taner Olmez i Aybuke Pusat - Potpune suprotnosti a odličan par na sceni!

Foto Credits: IMDB

Snimljena u Kapadokiji, nova turska serija Alef Mal-i Hulia vodi publiku na putovanje u misteriozni svet drevnih medicinskih učenja, čiji temelji datiraju iz otomanskih bimarhana iz 13. veka.

Aybuke Pusat i Taner Olmez, glavni glumci serije, koji su bili gosti programa Mevzu Ask sa Yasemin Sefik koji se emituje na Youtube-u, dali su zaista zanimljive izjave. Iz izjava njih dvoje ispostavilo se da su jedno drugom potpuna suprotnost.

Taner Olmez je naveo da mu se ne sviđa klima Kapadokije, dok je Aybuke Pusat izjavila da joj se veoma dopala kontinentalna klima.

Govoreći o svom strahu od visine, Taner Olmez je rekao da zbog toga nije došao na balon, jer ga i sama pomisao na to zaista plaši. Aybuke Pusat sa druge strane, voli adrenalin. Lepa glumica je objasnila da je iz aviona skočila padobranom. Pored toga, oni koji su gledali nastavak serije Alef smatraju da su njih dvoje sjajan par na sceni.

Taner, koji je izjavio da je prvi put učestvovao u detektivskoj priči, rekao je da mu se to veoma dopalo. Olmez i Pusat su takođe zajedno glumili u Medceziru, koji je pre nekoliko godina emitovan na kanalu Star TV. Ova priča je ipak mnogo drugačija od njihove prošle zajedničke serije.

NOVO - Burcu Ozberk odmara i razmatra nove poslove

By: Milt-TV Exposed