Tuba Buyukustun dala još jednu ispovest o svom privatnom životu

O glumici Tubi Buyukustun pričalo se i kada je do izražaja došla ulogom u seriji Zeytin Agaci / Maslinovo drvo, koja je snimljena za Netflix tokom leta.

Tuba Buyukustun dala još jednu ispovest o svom privatnom životu

Foto Credits: IMDB

Glumica, koja je postala poznata u mnogim zemljama sveta produkcijama u kojima je učestvovala, trenutno živi u Parizu. Tuba Buyukustun je jedno vreme bila udata za svog kolegu i režisera Onura Saylaka, a njene ćerke bliznakinje Toprak i Maja, koje su rođene iz ove zajednice, trenutno se školuju u školi u Parizu.

Tuba Buyukustun ne napušta svoju stranu zbog obrazovanja svojih ćerki. Glumica je ispričala o svom novom životu u Parizu za časopis za koji je nedavno dala intervju. Dala je i nekoliko priznanja o sebi! Glumica je svoj podelila unutrašnji svet. Tuba, koja je bila ispred objektiva za Elle Magazin, rekla je:

„Još sam u procesu upoznavanja sebe. Stalno se menjam. Imam mnogo detalja; Ako definišem jedno, bilo bi nepravedno prema drugom. Prilično sam zadovoljan takvim kakva jesam. Drago mi je što sam takva sa svojim presudama, svojim greškama, svojim postupcima i neuspesima.”.

Pokušavajući da se navikne na svoj novi život u Parizu, glumica kaže da često šeta ulicama grada i posećuje izložbe. Iako je njen život stvar radoznalosti na stranicama časopisa, glumica priznaje da u sebi ne živi u ekstremima. Buyukustun je dodala: „Iako idem do krajnosti u svojim osećanjima, nisam neko ko živi u krajnostima kao životni stil. U meni je Tuba koju oni koji gledaju spolja ne vide.“.

NOVO - Mert Yazicioglu razočaran ranim završetkom serije Darmaduman

By: TV Exposed