Turska serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre namiguje ka trećoj sezoni

Sa velikim uzbuđenjem se očekuje nova, 47. epizoda turske TV ​​serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja se emituje na ekranima Kanala D utorkom uveče.

Turska serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre namiguje ka trećoj sezoni

Foto Credits: IMDB

U Ayvaliku se nastavlja snimanje TV serije Uc Kiz Kardes, adaptirane po istoimenom romanu Iclal Aydin, koja tumači lik Nesrin.

Ekipa serije je pregurala uspešno zimski period u ovom kraju i sada ide korak po korak ka kraju sezone. Očekuje se da će serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre biti nastavljena na ekranu u narednoj sezoni. Priča serije je jaka i lojalnost publike se nastavlja.

U seriji Uc Kiz Kardes, koja je takođe postigla dobru gledanost u novoj epizodi, stvari idu dobro. Uc Kiz Kardes će se sastati sa publikom u utorak, 25. aprila svojom 47. epizodom.

Nova uzbuđenja

U ovoj kao i u svakoj epizodi do sada nas očekuju velika uzbuđenja. Gledaoci su radoznali da saznaju šta će se sve dešavati u odnosu Turkan i Somera. Ono što je sigurno da nas novi zapleti očekuju i do kraja ove sezone ali i u sezoni 3 koja sledi na jesen.

Podsećamo, serija Kiz Kardes / Tri sestre je na Kanalu D sa svojim novim epizodama svakog utorka u 20.00.

Postoje ozbiljne naznake da bi i turska TV serija Yargi / Presuda, koja je najavljena kao projekat od dve epizode mogla da dobije treću sezonu. Ostaje da vidimo šta će se dalje desiti na tu temu...

NOVO - Počinje nova era u seriji Adim Farah / Zovem se Farah

By: TV Exposed