Ulas Tuna Astepe uskoro ponovo na TV ekranima

Ulas Tuna Astepe, koji je preuzeo glavnu ulogu u TV seriji Barbaroslar, koja je prošle sezone emitovana na ekranu TRT1, oduševio je sve svoje obožavaoce. Deleći glavnu ulogu sa vrhunskim glumcem kao što je Engin Altan Duzyatan, Ulas je dobio velike pohvale za svoju glumu.

Ulas Tuna Astepe uskoro ponovo na TV ekranima

Foto Credits: Internet Haber

Međutim, serija Barbaroslar nije bila toliko efikasna kao što se očekivalo, a ispostavilo se da ni Engin Altan Duzyatan ni Ulas Tuna Astepe neće biti u priči u drugoj sezoni. Ulas Tuna, koji je sjajno glumio i u seriji Sen Anslat Karadeniz, sada doživljava novo uzbuđenje zbog serije nakon što je letnji period proveo odmarajući. Glumac, kojeg ćemo gledati u TV seriji pod nazivom Hayat Bugun / Život danas, koja je turska adaptacija doktorske serije pod nazivom New Amsterdam / Novi Amsterdam, ponovo će se pojaviti pred svojim obožavaocima kao lekar. Reč je o seriji koja je prvo nosila naziv Yeni Istanbul / Novi Istanbul, pa je ime promenjeno. Preliminarne pripreme za novu doktorsku seriju Život danas, od koje se očekuje da stvori efekat doktorske serije Mucize Doktor / Čudesni doktor, koja je trajala 2 sezone i postigla veliki uspeh, stigle su u završnu fazu.

Cela glumačka ekipa serije okupila se i čitala scenario. Bilo je veliko iznenađenje što je David Schulner, koji je bio i producent i tvorac orginalne serije Novi Amsterdam, došao iz Los Anđelesa i lično prisustvovao sastancima. Poruka data na sastanku je bila važna. Navedeno je da je aranžman napravljen uzimajući u obzir lokalne i kulturne vrednosti turske publike i ostajući verni originalu.

Ulas Tuna Astepe se dakle uskoro vraća na TV ekrane sa serijom koja u startu dosta obećava.

NOVO - Potvrdjen datum početka druge sezone serije Yargi | Presuda

By: TV Exposed