Važne vesti oko projekta Ataturk

O projektu Ataturk, koji donosi priču o životu osnivača Turske republike se dosta piše i priča.

Važne vesti oko projekta Ataturk

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Projekat Ataturk je trebao da bude serija koja će biti emitovana na Disney Plusu, ali kada je ova platforma otkazala sve projekte u Turskoj, došlo je do odredjenih promena.

Ogromna produkcija, u kojoj uspešni glumac Aras Bulut Iynemli igra Mustafu Kemala Ataturka, dočekaće publiku 29. oktobra, u okviru obeležavanja 100. godišnjice Republike Turske, specijalnim TV sadržajem koji će biti emitovan na ekranima Fox TV-a.

Čekanje projekta Ataturka se nastavlja sa velikim uzbuđenjem kada su u pitanju turski gledaoci.

Objavljen je tizer poster za specijalni TV program produkcije, u kojoj Aras Bulut Iynemli igra lik Ataturka, koji će 29. oktobra upoznati publiku na ekranima turskog Fox-a.

U režiji Mehmeta Ade Ostekin, Ataturk, koji će se emitovati na televiziji i u bioskopima kao dva filma, producira Lanistar Media, a na pozicji producenata su Saner Ayar, Hakan Karamahmutoglu, Cengiz Cagatay.

Emitovanje na Fox TV-u i u bioskopima

Pored Arasa Buluta Iynemlija, glumačka postava uključuje vredna imena kao što su Songul Oden, Sarp Akkaya, Esra Bilgic i Mehmet Gunsur.

Ovaj po mnogo čemu specifičan projekat, koji će biti pušten u bioskope kao dva filma 3. novembra i 5. januara, nakon specijalnog TV programa na Fox-u 29. oktobra, na Dan Republike, biće pušten, odnosno oba dela filma će biti emitovana na pomenutom TV kanalu na leto 2024. godine.

Da ne bude zabune program emitovanja projekta Ataturk je sledeći – 29. oktobar, specijalan program na Fox TVu, potom dva dela filma, 3. novembar 2023. i 5. januar 2024. godine u bioskopima, i kasnije tokom leta oba dela filma će biti puštena na Fox TV-u.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Novi likovi daju novu snagu seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed