Berker Guven iznenadio novom odlukom

Berker Guven se brzo vratio na TV ekrane sa novom serijom Kanala D Uc Kiz Kardes / Tri sestre. Ovaj turski glumac je istaknuto ime poslednjih godina.

Berker Guven iznenadio novom odlukom

Foto Credits: IMDB

Berker Guven, koji je bio veoma zapažen u seriji Zalim Istanbul privlači pažnju svojom glumom u projektima u kojima učestvuje.

Guven, koji je iznenadio publiku od prve epizode ​​sa Somerom, kojeg tumači u seriji Uc Kiz Kardes i stekao priznanje za svoju glumu, postaje sve popularniji lik u seriji. Mladi glumac napravio je važan korak u svojoj profesionalnoj karijeri ovom TV serijom, adaptiranoj po istoimenom bestseleru Iclal Aydin.

Istovremeno se sprema da svoja profesionalna iskustva podeli sa mladim kandidatima koji žele da postanu glumci. Rođen 1994. godine, glumac je na snimanjima od 2017. Sada pravi dobar korak da stečena iskustva podeli sa mlađim generacijama.

Berker Guven, koji priprema radionicu kombinujući svu obuku koju je stekao sa svojim glumačkim iskustvom, održaće treninge o tehnikama glume, scenskim studijama, metodama pripreme likova, vežbi opuštanja pred scenu, koncentraciji na sceni i ostanku u trenutku.

Na radionici koja će se održati u junu ove godine, polaznici Glumačkog kampa sa Berkerom Guvenom imaće priliku da rade jedan na jedan sa njim. Učesnici programa, koji se zasniva na prenošenju glumačkih iskustava Berkera, iskusiće i tehnike koje koristi u svom profesionalnom životu.

Veoma pohvalno za ovog zaista talentovanog turskog glumca.

NOVO - Da li serija Hakim / Sudija može da opstane?!

By: Milt-TV Exposed