Da li su Melisa Asli Pamuk i Mustafa Mert Koc raskinuli?!

Stižu nove vesti iz sveta turskog šou-biznisa. Najnovije informacije se odnose na privatan život glumice Melise Asli Pamuk.

Da li su Melisa Asli Pamuk i Mustafa Mert Koc raskinuli?!

Foto Credits: Haberler

U svetu turskih TV serija ima veliki broj ljubavnih i bračnih parova. Neke od tih veza potraju kratko, dok se neke krunišu brakom i osnivanjem porodice. Medju mladjim ljubavnim parovima medju turskim glumcima izdvajaju se i Melisa Asli Pamuk i Mustafa Mert Koc. Njih dvoje su do sada bili u skladnoj vezi. Do sada, jer prema najnovijim informacijama usledila je kriza u njihovoj vezi, a možda i raskid.

Melisa Asli Pamuk je na svom zvaničnom Instagram nalogu uradila ono što se kao po nekom običaju radi nakon raskida ljubavne veze. Glumica je otpratila Mustafu Merta Koca, odnosno njegov zvanični nalog sa te društvene mreže. Uz to je i obrisala sve zajedničke fotografije sa Mustafom. To je za medije bio jasan znak da njih dvoje više nisu u ljubavnoj vezi u privatnom životu.

Sve se dogodilo relativno skoro, pa zvaničnih informacija još uvek nemamo. Ostaje da se neko od njih dvoje oglasi po ovom pitanju i reši dileme.

Istina, sudeći po dosadašnjim sličnim situacijama, vrlo verovatno je došlo do raskida izmedju Melise Asli Pamuk i Mustafe Merta Koca. Šta je stvarno tačno, to znaju najbolje njih dvoje. Naravno, to ne znači da i ako postoji raskid izmedju njih, neće doći do pomirenja.

NOVO - Alparslan Buyuk Selcuklu se vratio na tron gledanosti!

By: TV Exposed