Danas počinje nova turska serija Dilek Tasi / Kamen želja

Nova sezona turskih TV serija je u toku. Sezonu je otvorila serija Safir koja je svoju premijeru imala 4. septembra.

Danas počinje nova turska serija Dilek Tasi / Kamen želja

Foto Credits: IMDB

Turkska TV serija Safir nam donosi veoma uzbudljivu priču.

Serija Safir nosi naziv po ključnom elementu u priči – porodičnom prstenu od safira. Glavna radnja serije se fokusira na tri brata – Yamana, Arsa i Okana. Ova snažna porodična priča otkriće njihove sudbine i izazove sa kojima se susreću. Naime, priča prati nestanak porodice Gulsoy na opasnim putevima ispunjenim iskušenjem strasti, ljubavi, osvete ali i nasilja. Ovi događaji su preko noći promenili sve u njihovim životima. Tereti prošlosti i sadašnjosti se suočavaju, kreirajući mračnu atmosferu, ali u tom crnilu se rađa i veoma iskrena ljubav koja će se boriti protiv svih prepreka.

Sada je na red došla još jedna nova turska TV serija, odnosno njen početka. Reč je o projektu pod nazivom Dilek Tasi / Kamen želja.

Radnja u 80. godinama prošlog veka

Serija Dilek Tasi / Kamen želja je već privukla dosta pažnje. Video najave ovog projekta su izazvale mnogo interesovanja kod gledalaca turskih TV serija.

Mnogi fanovi sa nestrpljenjem iščekuju da se Salih Bademci vrati na TV ekrane, glavnom ulogom u ovoj seriji.

Srećom po njih, čekanju je došao kraj. Premijera nove turske serije Dilek Tasi / Kamen želja, čija se radnja dešava u 1980.-im godinama je večeras, u 20h na kanalu Kanal D.

Pored premijere ove turske serije, večeras nas očekuje i nastavak popularne serije Aldatmak / Obmana. Druga sezona ovog projekta će biti na ekranima ATV TV-a takođe večeras i nema sumnje da seriju Dilek Tasi čeka veoma teška konkurencija.

NOVO - Za pet dana počinje nova turska serije Yabani / Divlji

By: TV Exposed