Glumice iz serije Uc Kiz Kardes se ne razdvajaju i tokom pauze!

Očekuje se da će serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja je prošle sezone emitovana na Kanalu D i oborila rekord gledanosti, u novoj sezoni nastaviti svoj uspešan ekranski put.

Glumice iz serije Uc Kiz Kardes se ne razdvajaju i tokom pauze!

Foto Credits: Internet Haber

Adaptirana prema istoimenom romanu Iclal Aydin i snimljena u Ayvaliku, serija je kasno ušla u sezonu, ali je postigla veliki uspeh. Nove epizode serije ​​Tri sestre, koje su svojom 16. epizodom objavljenom u junu, učinile finale sezone, sa nestrpljenjem se očekuju.

U glavnim ulogama Iclal Aydin, Reha Ozcan, Almila Ada, Berker Guven, Ozgu Kaya i Melisa Berberoglu, serija je takođe uspela da zauzme prvo mesto nadmašivši sve svoje konkurente u danima kada je emitovana. Nesumnjivo je da je u ovom uspehu od velikog značaja harmonična saradnja priče i glumaca. U priči, Ozgu Kaya, Almila Ada i Melisa Berberoglu, koje su dale život trima sestrama Donus, Derya i Turkan, odlično se slažu van seta.

Ove tri glumice serije Uc Kiz Kardes ne mogu da se odvoje jedna od druge tokom letnjeg raspusta, odnosno pauze između dve sezone.

Trojac, koji se susreo proteklih dana, podelio je ove trenutke i na društvenim mrežama. Videvši Ozgu Kayu, Almilu Adu i Melisu Berberoglu ponovo zajedno posle dugo vremena, njihovi fanovi su bili očarani ovim objavama na Instagram storiju.

Sada svi sa još većim nestrpljenjem iščekuju nastavak ove popularne turske serije.

NOVO - Hazar Erguclu bira digitalne projekte

By: TV Exposed