Ivana Dudić o obnaženim scenama u seriji Jugoslovenka...

Glumica Ivana Dudić otkrila je da je kroz lik Sofije Baumen naučila da bude hrabra i slobodna, i dodala je da je posebno zahvalna celoj ekipi na profesionalizmu zbog kojeg je sve slobodnije scene snimila bez ijedne neprijatnosti. Istorijsko-ljubavna drama „Jugoslovenka” već sa prvim epizodama ruši rekorde gledanosti, a scene u kojoj mlade glumice Ivana ...

Ivana Dudić o obnaženim scenama u seriji Jugoslovenka...

Glumica Ivana Dudić otkrila je da je kroz lik Sofije Baumen naučila da bude hrabra i slobodna, i dodala je da je posebno zahvalna celoj ekipi na profesionalizmu zbog kojeg je sve slobodnije scene snimila bez ijedne neprijatnosti.

Istorijsko-ljubavna drama „Jugoslovenka” već sa prvim epizodama ruši rekorde gledanosti, a scene u kojoj mlade glumice Ivana Dudić i Jovana Milovanović nage plivaju u moru su gledaoce širom regiona dodatno vezale za TV ekrane.

Ivana Dudić kroz smeh je rekla: "Nije mi prvi put da se kupam gola u moru, ali jeste prvi da me neko snima".

-Moram da zahvalim celoj ekipi, dali su nam toliko prostora, vodili računa da se ništa ne vidi, da nam bude ugodno i da ne bude neprijatno. Stvarno je profesionalizam bio na maksimalnom nivou i obezbedili su sve da se osećamo lagodno. Mada meni posle scena u „Crvenom mesecu”, gde sam bila i više obnažena, ove nisu teško pale- dodala je glumica.

Ivana otkriva da ova scena zapravo pokazuje koliko je Sofija jaka i pre svega slobodna žena, a sličan duh privatno neguje i mlada glumica.

Objašnjavajući svoju sličnopst sa Sofijom Dudićeva je istakla: "To je bila poenta te scene. Sofija je samosvesna i slobodna žena, to je usred rata i to je jedini njen izlaz. Ona je buntovnik, ali koji je išao par koraka ispred svih. To je bio izlaz da opravda svoju slobodu i buntovnost, tako što će golišava plivati u moru u to vreme. Slobodna jesam u smislu da ne prezam od tuđeg mišljenja. Ne bih se bavila ovim poslom da je drugačije. Poštujem svačije mišljenje i vrednujem ga, ali se ne vodim njime. U duhu te svoje slobode, ali i što sam bila sama u tom trenutku, i ranije sam plivala gola u moru. Bilo je to pre jedno sedam, osam godina, pa bih mogla to da pripišem i mladosti".

Lik Sofije Baumen doneo je Ivani veliku popularnost, ali i bitne životne lekcije. Ujedno, ne krije da je bio poseban izazov igrati istu ženu, ali u potpuno drugačijem ruhu.

By: TV Exposed