Najneobičniji načini za pripremu jaja (VIDEO)

Kako volite da pripremate jaja? Kajgana, “na oko”, kuvana, nešto treće? Pogledajte top izbor ideja kako pripremiti najbolji doručak ikad! Počnite svoje jutro super ukusnim doručkom koji je najbolji način da započnete savršen dan! Pored toga, sve ove ideje su neverovatno jednostavne za napraviti. Iznenadite porodicu svojim veštinama kuvanja. Ispod teksta ćemo vam ostaviti video ...

Najneobičniji načini za pripremu jaja (VIDEO)

Kako volite da pripremate jaja? Kajgana, "na oko", kuvana, nešto treće? Pogledajte top izbor ideja kako pripremiti najbolji doručak ikad!

Počnite svoje jutro super ukusnim doručkom koji je najbolji način da započnete savršen dan! Pored toga, sve ove ideje su neverovatno jednostavne za napraviti.

Iznenadite porodicu svojim veštinama kuvanja. Ispod teksta ćemo vam ostaviti video uputstvo kako pripremiti jaja na najneobičniji i čak pomalo i otkačen načn!

Odlična ideja za doručak je da napravite rolnicu od jaja sa sirom. Isprobajte ovaj recept i kuvaćete ovo jelo ponovo, bar mi smo!

Sledeća ideja za doručak je možda i najbolja! Jaja sa avokadom? O, da. Izrežite avokado i rasporedite polovine u tepsiju. Pažljivo odvojite žumance plastičnom bocom i lagano stavite 1 žumance u svaku polovinu avokada. Začinite svaki napunjeni avokado paprikom, sušenom slaninom, šunkom, peršunom ili sirom i pecite 30 minuta.

Jaja i slanina. Pa to uvek može, zar ne? Pogledajte u videu način na koji možete spremiti za večeru kako biste zadivili svoje prijatelje. Prvo pripremite pirinač i u plastično kesicu umotajte jaje u rižu. Nakon toga uzmite kriške slanine i zamotajte jaja i pržite.

Da bi lakše pronašli na snimku na:

00:40 Knedle sa jajima

01:53 Rolada od jaja sa sirom

02:20 Ukusne palačinke

03:36 Sendvič sa jajima

07:26 Pečeni avokado

Pogledajte ceo video i izaberite vama najbolji način. Uživajte!

https://www.youtube.com/watch?v=66Ck_5SePZg&feature=youtu.be

Pišite nam u komentarima koji način vam se svideo, ili podelite neki od vaših načina.

By: TV Exposed