Nova glumica u seriji Omer

Turska serija Omer je počela veoma dobro. Čini se da su priča, izbor glumačke ekipe i celokupna atmosfera veoma dobri.

Nova glumica u seriji Omer

Foto Credits: Haberler

Uostalom, to se prenelo i na rejting. Serija Omer ostvaruje dobre rezultate u gledanosti i dobija zaista dobre kritike na društvenim mrežama. O radnji ovog projekta se dosta priča i piše što može samo da raduje. Glavne uloge u turskoj verziji izraelske serije Shitsel tumače Selahattin Pasali i Gokce Bahadir. Pored njih dosta se govori i o sjajnoj glumi ali i složenoj ulozi koju tumači Merve Dizdar.

Glumačka ekipa ove nove turske serije je dobila i značajno pojačanje. U nastavku serije Omer pojaviće se i sjajna Simay Barlas. Ostaje da vidimo koji lik će Simay tumačiti u radnji ovog projekta, kao i to koliko značajna će biti za nastavak radnje.

U pitanju je deveta uloga u karijeri Simay Barlas. Možda i najznačajniju u karijeri imala je njenom prošlom projektu, u TV seriji Aziz. U njoj se u dvadeset i osam epizoda pojavila u liku Efnan i ostavila po mnogima sjajan utisak.

Pre toga smo je mogli gledati u serijama Bir Annein Gunahi, Ariza, Zalim Istanbul, Adi Efsane, Hayan Bazen Tatlidir. Karijeru je otpočela likom Oyku u TV seriji Paramarca 2015. godine. U tom projektu se pojavila u šest epizoda. Pored navedenih serija glumila je i u filmu Dijital Esaret prošle godine.

View this post on Instagram

A post shared by Simay Barlas (@simaybarlass)

NOVO - Zafer Ergin je totalno razočaran!

By: TV Exposed