Nova turska istorijska serija od kreatora projekta Uyanis Buyuk Selcuklu

Producent i scenarista jednog od najuspešnijih turskih projekata u ovoj sezoni, serije Uyanis Buyuk Selcuklu, Emre Konuk, objavio je da radi za scenariju za još jednu seriju. U pitanju je serija čija će radnja biti zasnovana na bitci kod Malazgirta. U centru priče će biti Sultan Alparslan. Novi projekat će pratiti život sultana koji je ...

Nova turska istorijska serija od kreatora projekta Uyanis Buyuk Selcuklu

Producent i scenarista jednog od najuspešnijih turskih projekata u ovoj sezoni, serije Uyanis Buyuk Selcuklu, Emre Konuk, objavio je da radi za scenariju za još jednu seriju.

U pitanju je serija čija će radnja biti zasnovana na bitci kod Malazgirta. U centru priče će biti Sultan Alparslan. Novi projekat će pratiti život sultana koji je postao popularan nakon pobede nad Vizantijom u bitci kod Malazgirta, 1071. godine. Reč je o mini-seriji koja će se sastojati od osam epizoda, od kojih će svaka trajati po 60 minuta.

Ako je suditi po uspehu koji je ostvarila serija Uyanis Buyuk Selcuklu, očekuje nas još jedna veoma zanimljiva i kvalitetna turska serija. Prava poslastica za ljubitelje istorije i istorijskih serija.

NOVO - Burcu Biricik u glavnoj ulozi na novom projektu

By: TV Exposed