Oktay Kaynarca, Ben Bu Cihana Sigmazam i kanal ATV - ima li problema?!

Oktay Kaynarca je bio jedno od najvažnijih ekranskih lica sa serijom Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz.

Oktay Kaynarca, Ben Bu Cihana Sigmazam i kanal ATV - ima li problema?!

Foto Credits: Internet Haber

Sada nastavlja da upoznaje publiku na istom ekranu sa serijom Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet. Polemiku je izazvala činjenica da su Oktay Kaynarca i Kenan Imirzalioglu zajedno sa Udruženjem AHBAP posle zemljotresa 6. februara organizovali humanitarne organizacije i da oba imena nisu uvrštena u program donacija za zemljotres, koji su zajedno prenosili mnogi televizijski kanali.

Tvrdilo se da i Kenan Imirzalioglu i Oktay Kaynarca ne mogu da učestvuju u ovom televizijskom prenosu na zahtev ATV-a, a ovo pitanje je postalo polemično. Na nekim veb stranicama, cilj je bio da se privuče pažnja gledalaca serija, odnosno da više klikova, pokušavajući da se stavi ovo pitanje na dnevni red, na primer da li će Oktay Kaynarca napustiti seriju Ben Bu Cihana Sigmazam. Normalno je da se takve vesti prave za one koji ne znaju da Kaynarca nije samo glavni glumac TV serije Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, već i producent serije.

Realistični i jasni stavovi

Međutim, Oktay Kaynarca je sada na potpuno drugoj tački u svojoj karijeri i nije moguće napredovati sa linijom karijere koja će biti u suprotnosti sa bilo kojim televizijskim kanalom. Nije prvi put da smo svedoci da ovaj glumac zauzima realističan stav! Kao što će se pamtiti, iako je Oktay Kaynarca bio jedan od ljudi koji su najviše patili zbog kraja serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz, koja je sa velikim uspehom nastavljena 6 sezona, on nikada nije bio umešan u trvenja između tadašnji producenata i kanala ATV.

Poznati glumac dobro zna koliko košta producenta ako postoji problem između televizijskog kanala i produkcije. Iako je sada napravio potpuno novi početak u svojoj karijeri sa TV serijom Ben Bu Cihana Sigmazam, nije u skladu sa činjenicama očekivati da će biti problema sa serijom i kanalom.

Da bismo shvatili da Oktay Kaynarca želi da nastavi svoj posao i da nema vremena za ovakve polemike, dovoljno je pogledati njegov odgovor na zahtev Udruženja filmskih radnika na poziv da se „zaustave setovi“. Kao producent, Kaynarca je na društvenim mrežama objavio koliko je pogrešna ideja o zaustavljanju setova, na osnovu činjenice da je odgovoran za donošenje hleba u dom za više od 150 ljudi.

Iako je sve jasno, smešno je iznositi i najmanju tvrdnju da bi mogao postojati problem između Oktaya i ATV-a zbog serije Ben Bu Cihana Sigmazam, koju su neke veb stranice samo iznele da bi obmanule čitaoca i dobile više klikova.

NOVO - Hande Dogandemir se požalila na novu percepciju nakon zemljotresa

By: TV Exposed