Počelo snimanje druge sezone serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Ekipa serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja je dobro startovala u prvoj sezoni i osvojila prvo mesto u petak uveče, počela je da snima kadrove za novu sezonu.

Počelo snimanje druge sezone serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: RiriNano

Dok se druga sezona serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice očekuje na TV ekranima u septembru, treba podsetiti da se ekipa serije intenzivno pripremala pre snimanja.

U seriji su izvršena važna prilagođavanja priče pred novu sezonu. Očekuje se da će serija, čiji scenario potpisuje Melis Civelek, u drugoj sezoni privući publiku potpuno drugačijim imidžom.

Glumci serije u svojim intervjuima izražavaju da im se dopao scenario u prvim epizodama druge sezone, bili su uzbuđeni i željno iščekuju nove epizode.

Kivilcim i Omer ostaju u novoj sezoni

Glumci ambiciozne serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice u režiji Kečea okupili su se prvog dana snimanja sezone 2 i otišli ​​pred kamere. Delovi sa seta govore da su glumci lepo proveli leto i sa uzbuđenjem krenuli u novu sezonu.

Glumci projekta Kizilcik Serbeti, dajući poruku da će nova sezona biti veoma efektna snimcima objavljenim na društvenim mrežama, pozivaju sve gledaoce na televizijski ekran. U finalu prve sezone serije, likovi Kivilcim i Omer su imali nesreću i stekao se utisak da je neko poginuo.

Međutim, producent Faruk Turgut je saopštio da niko nije napustio tim i otkrio da će druga sezona početi sa velikim iznenađenjima. Unoseći dašak svežeg vazduha na ekrane svojom prvom sezonom, Kizilcik Serbeti će se uskoro susresti sa publikom na Show TV-u sa svojom novom sezonom.

NOVO - Kada počinju nove i nastavljaju stare turske serije? Evo odgovora!

By: TV Exposed