Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice niže uspehe

Kizilcik serbeti / Šerbet od brusnice sa Barisom Kilicom, Evrim Alasyom, Settarom Tanriogenom, Silom Turkoglu, Sibel Tascioglu, Dogukanom Gungorom, Mujde Uzman i Yigitom Kirazcijem u glavnim ulogama, postigla je još jedan veliki uspeh sa svojom novom epizodom.

Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice niže uspehe

Foto Credits: Haberler

Iako neke turske TV serije imaju poteškoća sa gledanošću ove sezone, projekat Kizilcik Serbeti uspeva da povećava gledanost svake nedelje.

Projekat TV serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koji je ostvario sjajan učinak protiv svog rivala Yali Capkini osvojivši prvo mesto u svim grupama publike, bukvalno je ponovo rođen.

Priča druge sezone i hvaljene glumačke ekipe nastavljaju da impresioniraju milione gledalaca.

Uspeh i na društvenim mrežama

To je donelo povećanje gledanosti i omogućilo seriji da zauzme prvo mesto u svim grupama publike na takmičenju u petak.

Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja je privukla pažnju povećanjem broja gledalaca, a pogotovo dostizanjem dvocifrene stope u kategorijama AB i ABC1, napravila je veliki skok u total kategoriji i uspela da nadmaši svog rivala Yali Capkini u ovoj kategoriji nakon dugo vremena.

Serija, koja je na dnevnom redu društvenih mreža, našla se na TT listi platforme istih.

Ne bi bilo pogrešno reći da je, kako zbog rejtinga, tako i zbog interesovanja društvenih mreža, serija Kizilcik Serbeti ponovo rođena u svojoj drugoj sezoni i eksponencijalno povećala svoj uspeh.

NOVO - Kerem Bursin o ranom finalu serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

By: TV Exposed