Responsive Ad Area

Share This Post

Novosti

Treća sezona serije Dark

Treća sezona serije Dark

Druga sezona serije Dark objavljena je 21. juna 2019. godine. Nekoliko nedelja nakon toga najavljena je i treća, poslednja sezona.

O samoj trećoj sezoni se već zna nekoliko stvari. Poslednja sezona će imati osam epizda, a snimanje je počelo još 24. juna 2019. godine u Berlinu i oko njega.

Radnja serije će i dalje nastaviti da prati putovanje kroz vreme i druge dimenzije. Snimanje treće sezone je završeno u decembru prošle godine. Prema nezvaničnim informacijama, poslednja sezona serije bi mogla biti emitovana baš 27. juna jer se tada dešava apokalipsa u seriji Dark.

Do sada nije potvrđena, ali ni demantovana informacija u vezi emitovanja.

Frise je u intervjuu za IndieVire rekao da je “osnovna ideja treće sezone bila nešto što su već imali kada su počeli da rade na seriji.”

“Takođe ima puno stvari u prvoj sezoni što nagoveštava moguću radnju u trećoj sezoni. Takođe, zaista smo razmišljali o tome da neke stvari koje su sada u trećoj sezoni stavimo u sezonu 2, ali tada smo odlučili da ih ostavimo za poslednju sezonu “, dodala je jedan od autora serije Jantje Friese.

By: TV Exposed

Share This Post