Turska Serija - Reis epizoda 4

Unatoč tome što Muratov stric koji je na inteznivnoj njezi i izgovori nekoliko riječi tijekom njegova ppsjeta, tjeskobno se čekanje na tren pretvori u radost. Ručak koji se održava doma s ciljem dijeljenja te radosne vijesti bit će tek glasnik nekoliko iznenađujućih raspleta. Činjenica da je Ajše pozvana na to jelo bit će za Nazli ...

Turska Serija - Reis epizoda 4

Unatoč tome što Muratov stric koji je na inteznivnoj njezi i izgovori nekoliko riječi tijekom njegova ppsjeta, tjeskobno se čekanje na tren pretvori u radost.

Ručak koji se održava doma s ciljem dijeljenja te radosne vijesti bit će tek glasnik nekoliko iznenađujućih raspleta. Činjenica da je Ajše pozvana na to jelo bit će za Nazli igra bježanja i traženja, ali sreća Murata i njegove obitelji neće predugo trajati.

Tužna vijest koja dolazi iz bolnice okončat će im sve nade. Nazli proživljava češnju za minulim danima i kajanje za učinjenim te s jasnim stavom odlazi pred Murata i govori mu da želi početi ispočetka.

Međutim u trenutku kada se tome nije nadala, Džemal napada i sve se poremeti. Nada koju je Nazli nosila otvorit će Muratu potpuno novu brigu.

By: TV Exposed