U seriji Ada Masali gledaćemo ljubavnu priču Poyraza i Haziran

Snimanje turske serije pod nazivom Ada Masali, u prevodu Priče jednog ostrva zvanično je počelo juče. U pitanju je nova serija koju ćemo gledati u letnjoj sezoni.

U seriji Ada Masali gledaćemo ljubavnu priču Poyraza i Haziran

Foto Credits: IMDB

Ekipa koja radi na ovoj seriji se najpre okupila 7. maja. Tada su odrađene pripreme i snimljene prve video najave. Snimanje kadrova za prvu epizodu otpočelo je juče. U pitanju je romantična komedija koja se radi u produkciji kompanije Ay Yapim, a serija će biti emitovana na leto na turskom kanalu Star TV.

Kadrovi ovog projekta se snimaju u priobalnom gradiću Sigacik (Izmir). U glavnim ulogama ćemo gledati Alpa Navruza koji će glumiti lik Poyraza i Aycu Aysin Turan koja će tumačiti lik Haziran. Poznat je i ostatak glumačkog kadra. U seriji pored Ayce i Alpa glume Nihan Buyukagac, Enver Ceylan, Ozge Demirtel, Bedia Ener. Pored njih u ovom projektu gledaćemo i Eylul Ersoz, Rami Narin, Ipeka Tenolcaya i druge.

 U narednom periodu biće poznato mnogo više detalja o samoj radnji serije, kao i to kog datuma će biti premijera ove nove turske serije.

Sve epizode turske serije Ada Masali / Priče jednog ostrva sa prevodom moći ćete da gledate na MOVTEX.COM.

NOVO - Nurettin Sonmez napušta seriju Kurulus Osman

 By: Milt-TV Exposed