Yali Capkini dobija trku za vrh u odnosu na Kizlicik Serbeti

U takmičenju u petak, velikog rivalstva između TV serija Yali Capkini i Kizlicik Serbeti više nema.

Yali Capkini dobija trku za vrh u odnosu na Kizlicik Serbeti

Foto Credits: IMDB

Zato što je popularna serija Star TV-a Yali Capkini očigledno dobila prednost poslednjih nedelja. To možemo razumeti iz rezultata rejtinga.

Sa debatama u aprilu za seriju Kizilcik Serbeti, obustavom emitovanja 5 epizoda od strane Vrhovnog saveta Radio-televizije (RTUK), a zatim njenom implementacijom u 2 epizode, ravnoteža u gledanosti je naglo nestala.

Uspešna serija Show TV-a, Kizilcik Serbeti, približila se korak po korak seriji Yali Capkini, koja je imala veliki uspeh od početka sezone. U intenzivnom emotivnom okruženju koje je stvorio lik Nurseme, Kizilcik Serbeti je uspeo da nadmaši svoje rivale u grupama AB i ABC1.

Pored toga, Šerbet od brusnice, koji je dostigao dvocifrenu gledanost, doživeo je udar na rejtingu u trenutku kada je imao veoma uspešan proces, odlukama koje je doneo RTUK, a nakon što 2 epizode ​​nisu emitovane, serija Yali Capkini je očigledno preuzela vođstvo.

Serijal Kizilcik Serbeti već nedeljama je na putu sa dvocifrenom gledanošću. Serija, čija je 27. epizoda emitovana prošlog petka, ponovo je osvojila drugo mesto u svim grupama publike. Naravno, ovo je takođe veoma važno dostignuće, ali možemo videti da je visoka ocena serije u martu i aprilu sada nestala.

Promene u priči razlog gubitka gledalaca?!

Šerbet od brusnice, koji se sada teško takmiči u gledanosti sa serijom Yali Capkini koja je obeležila sezonu, izgleda da je izgubio deo interesovanja publike zbog promena u svojoj priči.

Takođe je vredno primetiti da su rejtinzi, koji su rasli sa društvenim ekvivalentom lika Nursema, opadali sa smanjenjem emocionalnog intenziteta ovog lika. Kao rezultat toga, u takmičenju u petak, Yali Capkini je povratio dominaciju u grupama AB i ABC1, koju je na neko vreme izgubio, i nastavlja da se naziva najuspešnijom serijom ove sezone.

Nije poznato da li će Kizilcik Serbeti snagom svoje priče ponovo dostići dvocifrenu gledanost u drugoj sezoni, ali se smatra da će uz podršku lojalne publike dobiti veoma dobru gledanost.

NOVO - Pinar Deniz o prekretnici u svojoj karijeri

By: TV Exposed