Pinar Deniz o prekretnici u svojoj karijeri

Glumica Pinar Deniz je glavna glumica turske TV serije Yargi / Presuda koja se emituje na Kanalu D i  serije Aktris / Glumica, koja će se sa publikom susresti na Disney plusu 31. maja.

Pinar Deniz o prekretnici u svojoj karijeri

Foto Credits: Internet Haber

Serija Yargi, čija je druga sezona je nedavno završena, nastaviće duboko da utiče na publiku u narednoj sezoni.

Pinar Deniz je, pak, pričala o svojoj situaciji u TV seriji Vatanim Sensin, koja joj je donela veliku slavu godinama unazad. Deniz, koja je bila gošća programa koji se emituje na Youtube-u koji je pripremio Ibrahim Selim, rekla je da je projekat Vatanim Sensin veoma važan posao za njenu karijeru. Izrazivši da je razgovarala o različitim projektima u vreme kada je dobila ponudu iz serije, glumica je rekla da joj je ta serija bila draža i zato što je bila uključena u istorijski projekat, jer joj se dopala priča.

Pinar Deniz je takođe objasnila da ju je lik Yildiz, koju je glumila, emotivno umorio. Objašnjavajući da je prošla kroz proces u kom nije znala kako da izađe iz lika, glumica je napomenula da je zbog toga morala čak i na terapiju.

Iskrena izjava

Ova serija ne samo da je donela veliku slavu Pinar Deniz, već joj je pomogla da nauči da se mora boriti sa svojim osećanjima kao prava glumica. Deniz je dala sledeće izjave o procesu kroz koji je prošla:

„Lik Yildiz je bila moja prekretnica. Rekla sam svom menadžeru da verujem da će mi ovaj posao biti srećan. Bili smo uhvaćeni između dva-tri veoma jaka posla. Vatanim Sensin je bio jedan od njih. Odabrala sam Vatanim Sensin jer sam želela da igram neko delo i njegov scenario me je veoma impresionirao. U to vreme, mislim da sam bila nova u glumi. Vatanim Sensin je jedan od projekata gde sam prvi put stekla svoje glumačko iskustvo. Pošto sam se prvi put pojavila u tako velikom projektu, nisam znala kako da se izvučem iz tog osećaja. Počela sam da plačem zbog lika u seriji i nastavila da ronim suze kada dodjem kući. Još uvek sam bila čudno raspoložena kada sam dolazila kući u danima snimanja.”.

NOVO - Nezadovoljstvo oko sudbine Peri u seriji Cop Adam / Čiča Gliša

By: TV Exposed