Yigit Kirazci u novom projektu

Turski glumac Yigit Kirazci potpisao je ugovor za ulogu u novom projektu kompanije O3 Medya. Prenosimo celu informaciju.

Yigit Kirazci u novom projektu

Foto Credits: Internet Haber

Yigit Kirazci se pridružio glumačkom kadru novog turskog filma. Reč je o projektu pod nazivom Čudesna ogledala. Na poziciji režisera ovog filma će se naći Tolga Ornek. Poznato je i ko će pored Yigita tumačiti važne uloge u ovom novom projektu.

Uz Kirazcija tu su Caglar Corumlu i Mert Denizman. U narednom periodu će biti poznat kompletan glumački kadar kao i sami detalji radnje ovog novog filma.

Biće to dvadeset i prva uloga u karijeri ovog glumca. Poslednja uloga koju je Yigit Kirazci imao bila je u filmu Askin Kiyameti. Kada je reč o serijama, poslednja serija na kojoj je radio je Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku. Njegov lik u tom projektu se zove Yildirim Sahin.

Imao je uloge i u TV serijama Ex Askim, 50m2, Cati Kati Ask, Yuzlesme, 8 Gun, Seviyor Sevmiyor, Seni Kimler Aldi i drugim. Pojavio se i u dve epizode druge sezone popularne Netflixove serije The Protector.

Prvu ozbiljniju ulogu imao je u TV seriji Mavi Kelebekler u kojoj je glumio Kostu Nikolića.

NOVO - Emre Kizilirmak u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu

By: Milt-TV Exposed