7 dana bez Čukurove - Turske serije

Čukurova (tur. Bir Zamanlar Cukurova) trenutno je jedna od najgledanijih turskih serija, prikazuje se već dvije sezone svakoga četvrtka na televiziji ATV. Međutim, produkcijska kuća odlučila je postupiti u skladu s opasnosti od pošasti koronavirusa. Popularna turska serija Čukurova (iliti Bilo jednom u Čukurovi) veže svaki četvrtak milijune turskih gledatelja za male ekrane. Radnja prati ...

7 dana bez Čukurove - Turske serije

Čukurova (tur. Bir Zamanlar Cukurova) trenutno je jedna od najgledanijih turskih serija, prikazuje se već dvije sezone svakoga četvrtka na televiziji ATV. Međutim, produkcijska kuća odlučila je postupiti u skladu s opasnosti od pošasti koronavirusa.

Popularna turska serija Čukurova (iliti Bilo jednom u Čukurovi) veže svaki četvrtak milijune turskih gledatelja za male ekrane. Radnja prati život Jilmaza i Zulejhe, mladoga para koji zaljubljeno živi u Istanbulu. Kada Zulejhin stariji brat odluči nju udati kako bi se riješio svojih kockarsih dugova, Jilmaz i Zulejha bježe pošto Jilmaz ubije prijatelja Zulejhinoga brata koji ju je pokušao silovati.

Radnja serije smještena je u 70-e godine prošloga stoljeća te vrlo uspješno održava ondašnje prilike. Zulejha i Jilmaz bježe u Adanu gdje igrom slučaja završe na imanju na kojemu radi Jilmazov prijatelj iz vojske. Svima na imanju predstave se kao brat i sestra, što otvori put tomu da se vlasnik imanja, bogati Demir Jaman, zaljubi u Zulejhu... Sve nevolje koje su ih zadesile narednih 60-ak epizoda ovaj tjedan gledatelji neće moći pratiti.

Prošle godine, tijekom prve sezone, produkcija tri tjedna nije prikazivala nove epizode, a ove godine su se na neprkizivanje nove epizode odlučili zbog koronavirusa. U vrlo šturome obrazloženju stoji da tek ovaj tjedan nova epizoda neće biti prikazana. Gledatelji su si postavili nekoliko pitanja: znači li to da novih epizoda neće biti do normalizacije situacije ili da im je ponestalo epizoda koje su snimljene? Odgovore na to ne znamo, a do tada možemo samo gledati stare epizode...

By: TV Exposed