Ben Bu Cihana Sigmazam je dobra škola za Oktaya Kaynarcu

Popularni turski glumac Oktay Kaynarca prolazi kroz težak proces i kao producent i kao glavni glumac u TV seriji Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet.

Ben Bu Cihana Sigmazam je dobra škola za Oktaya Kaynarcu

Foto Credits: IMDB

Oktay Kaynarca, koji je prošle sezone započeo seriju Ben Bu Cihana Sigmazam sa vrlo optimističnim rečima, rekavši „to će biti lokomotiva ekrana“, imao je veoma dobre povratne informacije od početka, ali je kasnije značajna grupa gledalaca podržala projekat, rekavši da im je priča dovoljno dobra.

Projekat Ben Bu Cihana Sigmazam postigao je veliki uspeh u prvoj sezoni i postigao je natprosečan uspeh sa nastavljenom gledanošću u drugoj sezoni.

TV serija Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, čiji uspeh očekuje ATV, započela je drugu sezonu drugačijim pristupom.

Pre svega, došlo je do razdvajanja između partnera Oktaya Kaynarce i produkcije.

Glavni glumac i producent

Poznati glumac, koji je preuzeo veliku odgovornost kao producent ali i distributer projekta, verovatno nije bio baš zadovoljan rezultatima druge sezone serije, koja je pojačana novim imenima.

Peta epizoda serije Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, koja nastavlja sa gledanošću nešto ispod proseka, emitovana je prošlog utorka uveče. Pažnju privlači povećanje gledanosti u odnosu na prethodne nedelje.

Posebno je važno da se ovo povećanje osetilo u svim grupama publike. Čak i ako serija ne može da dostigne rejting prošle sezone, čini se da je to važan napredak jer nastavlja da raste iznad brojke od 4.

Oktay Kaynarca, s druge strane, nastavlja da se razvija u vodećoj ulozi i pokušava da izbegne bilo kakve finansijske probleme u pogledu distribucije serije. Ne bi bilo pogrešno reći da je to bio težak, ali veoma dobar proces za Kaynarcu u smislu iskustva za naredne projekte. Narodski rečeno – dobra škola.

NOVO - Da li je Cop Adam bio uspešan projekat za Elcin Sangu?!

By: TV Exposed