Can Yaman osvaja Mađarsku!

Can Yaman, koji je svetsku slavu stekao posle TV serije Erkenci Kus, stekao je ozbiljnu bazu obožavalaca u inostranstvu zahvaljujući svojoj karijeri u Italiji jedno vreme.

Can Yaman osvaja Mađarsku!

Foto Credits: DiziCentral

Can Yaman, koji se trenutno nalazi u Mađarskoj je i u toj evropskoj zemlji pokazao da uživa veliku popularnost.

Viola Come Il Mare / Purporna kao more, prva TV serija koju je Yaman snimio u Italiji, uskoro će se sastati sa publikom. Serija, u kojoj će Can Yaman igrati Frančeska Demira, italijanskog policajca turskog porekla, biće emitovana na Kanalu 5 od 14. septembra.

Inače, Can trenutno boravi u Mađarskoj. Can je naišao na entuzijazam svojih fanova u Mađarskoj, kao i u Italiji. Njegova popularnost zaista nastavlja da zapanjuje. Okružen mađarskim obožavaocima svuda, Yaman ne dopušta da njihov interes ostane bez odgovora. Uvek je srdačan u kontaktu sa njima i odvoji vreme za njih, što je svakako pohvalno.

Procenjuje se da je glumac, koji je već neko vreme u ovoj zemlji, tu zbog serije El Turco, koju će se snimati za Disney plus. Jer, u nedavnom saopštenju najavljeno je da će se serija snimati u Italiji i Hrvatskoj, a ne u Turskoj. Zbog priče o El Turcu, postoji mogućnost da se deo serije snima i u Mađarskoj.

Yaman je i na svom Instagramu podelio jedan od susreta sa fanovima i napisao "Mađarska me voli.". Evo i pomenutog snimka.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

NOVO - Kaan Yildirim u novoj seriji

By: TV Exposed