Domaćim pilingom do glatke kože

Domaći piling od kafe je odlično rešenje za vašu kožu. Kofein ima mnoga antizapaljenska sredstva pa može da ublaži iritacije na koži, kao što su ekcemi ili akne. Uz to može da ublaži i ožiljke i strije. Priprema je jednostavna. Potrebno vam je nekoliko sastajaka. Treba vam tri kafike kafe, pola kašičice morske soli i ...

Domaćim pilingom do glatke kože

Domaći piling od kafe je odlično rešenje za vašu kožu.

Kofein ima mnoga antizapaljenska sredstva pa može da ublaži iritacije na koži, kao što su ekcemi ili akne. Uz to može da ublaži i ožiljke i strije.

Priprema je jednostavna. Potrebno vam je nekoliko sastajaka. Treba vam tri kafike kafe, pola kašičice morske soli i kašika kokosovog ulja.

Kako pripremiti

Zagrejte kokosovo ulje dok se ne istopi, pa dodajte ostale sastojke. Sve zajedno izmešajte. Piling nanesite na čistu i vlažnu kožu. Blago ga utrljajte kružnim pokretima. Obratite pažnju na mesta gde je koža suva kao što su laktovi, i na "problematična područja". Tu spadaju butine i zadnjica.

Ostavite piling da se osuši na koži, pa isperite vodom. Već nakon prvog tretmana primetićete da vam je koža mekša i glatka.

Ovaj piling možete da koristite jednom do dva puta u toku nedelje.

By: TV Exposed