Evo šta nas čeka na početku druge sezone serije Aile / Porodica

Očekuje se da će lik advokatice Serap, koju igra Selin Sekerci, koja se pridružila priči u drugoj sezoni serije Aile / Porodica, postati glavna tačka sukoba u priči.

Evo šta nas čeka na početku druge sezone serije Aile / Porodica

Foto Credits: DiziCentral

Čini se da je odnos između Cihana i Serap proces u kojem počinju potpuno novi događaji za porodicu Soykan.

Projekat Aile / Porodica će se pojaviti ovog utorka na ekranu sa prvom epizodom nove sezone.

Nakon što je sto Soykanovih uništen, Aslan je pokušao da okupi svoju rasejanu porodicu; Kupuje marinu da bi započeo čistu stranicu u svom životu. Devin je, s druge strane, odlučna da prekine brak sa Aslanom nakon cene koju je platila. Zato je angažovala advokaticu za razvod.

Snimak koji je procurio na internet tokom otvaranja marine ponovo je prokrvario rane koje su tek počele da zarastaju; Svi se pitaju odgovor na isto pitanje: „Od koga je procurio snimak?“. Nakon snimka koji je procurio, Devin se našla u primorskom gradu daleko od svih. Međutim, ona neće moći da pobegne samo od jedne osobe: Aslana.

Aslan pokušava da je ubedi da ponovo postanu porodica i zaleče svoje rane. Međutim, Devin neće lako zaboraviti cenu koju je platila za ovu ljubav.

Novi sukobi

Dok su se desili veliki obračuni na donatorskoj večeri udruženja, Hulya je saznala da godinama živi u velikoj laži, a Cihan je sada krenuo svom snagom protiv Soykanovih. Odlučan je da natera porodicu da naplati sve ono što mu je do sada ukradeno.

Bolna istina koju Devin saznaje o sebi dovodi je do tačke da ponovo raskine sa Aslanom. Devin se nalazi na velikoj prekretnici. Ona će ili ostati ili otići. Aslan, koji prima velike vesti koje će uticati na sve, preduzima akciju da zadrži svoju porodicu na okupu. Svačiji životi će se nepovratno promeniti odlukom koju donese.

Serija Aile / Porodica sa svojom novom sezonom u utorak, 3. oktobra u 20.00 na Show TV-u!

View this post on Instagram

A post shared by Aile Dizi (@ailetvdizi)

NOVO - Serija Kizilcik Serbeti prestigla Yali Capkini u dve kategorije rejtinga!

By: TV Exposed