Gokhan Alkan je pun hvale za seriju Kralice i Burcu Ozberk!

Gokhan Alkan je neko ko ne voli da se pojavljuje u časopisu i želi da se o njemu priča o njegovom radu.

Gokhan Alkan je pun hvale za seriju Kralice i Burcu Ozberk!

Foto Credits: Internet Haber

Glumcu je bilo jako dobra prilika da se ponovo pojavi na ekranu sa novim projektom u koji veruje, odnosno TV serijom Kralice / Kraljica.

Takođe, igranje lika koji igra košarku bilo je izvor radosti za Gokhana Alkana, koji već ima veliko interesovanje za ovaj sport.

Glumac, koji se usavršavao uzimajući privatne časove košarke, uživa i to ga kako kaže podseća na NBA utakmice koje je gledao do jutra.

Gokhan Alkan, koji voli košarku, vidi kao dostignuće to što se popravio u tom pogledu. Glumac, koji neretko do jutra igra košarku i odlično se spremio za svoju ulogu, to svima pokazuje svojim scenama.

Uživa na setu

Objašnjavajući da je vrlo rado prihvatio lik Atesa u seriji, Gokhan Alkan je rekao:

„Zadovoljstvo je upoznati publiku sa ovom serijom na najvećem turskom kanalu. Voleo sam vatreni lik. Sviđa mi se životna energija i činjenica da voli da radi.”.

Gokhan Alkan je široko rasprostranjeno ime sa svojim partnerima, odnosno partnerkama u projektima u kojima učestvuje. Fanovima serije dopao se i duo Gokhan Alkan i Burcu Ozberk, a o njima se mnogo priča na društvenim mrežama.

Alkan je takođe upotrebio sledeće lepe izraze o svojoj partnerki Burcu Ozberk: „Ne mogu reći dovoljno o ​​njoj! Sjajna osoba i odličan partner. Odlično se slažemo i odlično se dopunjujemo. Kada vidim njeno ime, trčim na set.” Kako se iz ovih reči može razumeti, dvoje glavnih glumaca su se za kratko vreme prilagodili jedan drugom i srećni su što su zajedno na setu.

View this post on Instagram

A post shared by KRALİÇE (@kralicedizitv)

NOVO - Elif Dogan kao ženski supermen u novoj seriji?!

By: TV Exposed