Nova glumica u seriji Yargi

Turska serija Yargi / Presuda je zaista osvojila srca gledalaca. Zanimljiva radnja, odličan glumački kadar i sjajna energija među njima doneli su nam i donose veoma dobru seriju.

Nova glumica u seriji Yargi

Foto Credits: Dizilah

Serija Yargi / Presuda će dobiti i sezonu dva. Pripreme za nju su već otpočele a u njoj ćemo i dalje gledati glavne protagoniste, Ilgaza i Ceylin.

Pored priprema za novu sezonu, ljudi iz produkcije sa dosta pažnje rade i na aktuelnoj. Glumačkom kadru na ovom projektu priključila se još jedna divna dama.

U pitanju je glumica Sukran Ovali. Ona će u radnji serije Yargi glumiti lik po imenu Derya.

Biće to dvadeset i šest uloga ova prelepe turske glumice. Poslednja serija na kojoj je Sukran Ovali radila je Seref Bey. U njoj je u deset epizoda glumila Sunu. Imala je uloge i u TV serijama Ufak Tefek Cinayetler, Vatamin Sensin, Familya, Paramparca i drugim projektima. Ovo joj neće biti prvi put da glumi Deryu. Lik sa tim imenom je tumačila i u seriji Seref Meselesi.

Karijeru je otpočela filmom Pars: Operation Cherry 2007. godine. Prva serija u kojoj se pojavila bila je Bez Bebek. U njoj je u trideset i jednoj epizodi glumila Merve.

NOVO - Koksal Engur u seriji Baba / Otac

 By: Milt-TV Exposed