Nova romansa izmedju turskih glumaca – Ayca Aysin Turan i Murat Boz?!

Turska glumica Ayca Aysin Turan je u poslednjih nekoliko dana često u centru pažnje. Glumica je ovog puta dovedena u vezu sa kolegom-glumcem.

Nova romansa izmedju turskih glumaca – Ayca Aysin Turan i Murat Boz?!

Foto Credits: Internet Haber

Ayca Aysin Turan je gostovala u emisiji na emisiji na NTV-u gde je govorila o ožiljcima iz prošlosti i kroz suze ispričala o gubitku oca. Bilo je to poprilično emotivno pa su se njeni fanovi rastužili nakon glumicinih suza. Ipak, čini se da je možda došlo vreme za novu ljubav ove sjajne turske glumice.

Glumica je u prethodnom periodu bila i u centru pažnje zbog svoje romanse sa kolegom Alpom Navruzom, a njihova ljubav je počela na setu TV serije Ada Masali gde su tumačili glavne uloge. Par je nedavno raskinuo, a Ayca je sada povezana sa drugim kolegom.

Digitalna platforma Netflix je održala svojevrsnu žurku u Turskoj na kojoj su bili mnogi glumci, scenaristi, reditelji i producenti. O žurci se već neko vreme priča i piše u turskim medijima, a ono što je dodatno privuklo pažnju jeste bliskost izmedju dvoje glumaca. Ayca Aysin Turan i Murat Boz su se na toj žurci zbližili a tu nije bio kraj njihovog druženja. Njih dvoje su takodje vidjeni u restoranu u Kurucesmeu gde su proveli kako turski mediji pišu romantično veče i plesali.

Ostaje da sačekamo da se neko od njih dvoje oglasi i potvrdi ili možda demantuje glasine o njihovom bliskom odnosu i eventualnoj romansi.

NOVO - Sjajan gest vezan za seriju Darmaduman

By: TV Exposed