Raste uzbuđenje pred početak turske serije Kralice / Kraljica

Jedna od TV serija koja će se emitovati na ekranima Kanala D u novoj sezoni biće projekat Kralice / Kraljica.

Raste uzbuđenje pred početak turske serije Kralice / Kraljica

Foto Credits: Internet Haber

U seriji u kojoj će se Burcu Ozberk vratiti na ekrane kao glavna ženska uloga, gledaćemo Gokhana Alkana kao glavnu mušku ulogu. Za projekat Kralice, koji je adaptiran iz TV serije Queen Sugar, Burcu Ozberk je ranije izjavila da je nemirna, odnosno veoma nestrpljiva.

Objašnjavajući da ju je priča mnogo pogodila, glumica je rekla da joj se dopao i lik i da je zbog toga sa uzbuđenjem čekala seriju. Burku Ozberk, koja će se na ekrane vratiti sa snažnim ženskim likom, ima još jedno uzbuđenje. Uspešna glumica delila je glavnu ulogu sa Muratom Bozom u prvoj turskoj produkciji na platformi Amazon Prime Video, pod nazivom Ruyanda Gorursun. Ovaj projekat je stvorio drugačije uzbuđenje za Burcu pre njene nove serije.

Jedan od njenih kolega u seriji Kralice / Krajlica biće Ozgun Kahraman. Ozgun Kahraman, koji je prisustvovao premijeri filma Ruyanda Gorursun, izjavio je da želi da podrži Ozberk, koju je tek upoznao, a o seriji Kralice rekao je sledeće:

„Upravo smo se sreli sa Burcuom. Zato sam ovde da podelim naše uzbuđenje. Takođe sam uzbuđen zbog serije Kralice. Počećemo iznova na Kanalu D. Tu je Burcu, tu je Gokhan Alkan, tu je Gonca Vuslateri. Još uvek nije mnogo jasno. Novo je. Sve je tako novo.” Objašnjavajući da mu je samopouzdanje ulila adaptacija serije Kralice, adaptacije svetski poznate Queen Sugar, iz tako važne produkcije, Ozgun Kahraman je poželeo da to bude dugoročan posao.

NOVO - Aytac Sasmaz ima novu ulogu

By: TV Exposed