Selim Bayraktar otkrio sličnost sa svojim likom iz serije Veda Mektubu

Selim Bayraktar iz projekta u projekat pokazuje da može da tumači različite uloge u TV serijama. Trenutno ga gledamo u TV seriji Veda Mektubu.

Selim Bayraktar otkrio sličnost sa svojim likom iz serije Veda Mektubu

Foto Credits: Internet Haber

Selim Bayraktar je zaista iskusan turski glumac. Iza sebe ima veliki broj projekata, a u njima je tumačio potpuno različite uloge. Svi dobro pamte njegovu ulogu u seriji Sulejman Veličanstveni. Kasnije, kako se formirao kao glumac, počeo je da dobija uloge ozbiljnijih likova, a u poslednjih nekoliko godina je postao zaista veoma zapažen.

Na sjajan način je izneo ulogu u istorijskoj seriji Destan / Legenda. Ova TV serija je imala dobar start i sve je bilo u redu dok je bila samo istorijska. Kada je celoj priči dodat neki fantasy deo, tako je interesovanje za projekat prestalo.

Ziya u projektu Veda Mektubu

Lik po imenu Ziya iz TV serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo, projekta Kanala D koji producira Most Production, odnosno Gul Oguz, privlači dosta pažnje.

Selim Bayraktar ​​je izjavio da mu je lik Ziye kojeg tumači u ovom projektu zapravo veoma blizak. Rekavši da je u prošlosti želeo da se oproba na Ney instrumentu, ali to nije bilo tako lako kao što je mislio, glumac ističe da  nastavlja da vredno radi na tome između setova. U pitanju je kako je glumac rekao novo, zanimljivo iskustvo za njega.

Podsećamo, sa svojim kvalitetnim glumačkim kadrom i pričom prilagođenom stvarnom životu, TV serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo je na Kanalu D svakog ponedeljka uveče u 20:00.

NOVO - Neslihan Atagul je zadovoljna filmom Aaah Belinda / Oh Belinda

By: TV Exposed