Serija Yalniz Kurt u novoj sezoni donosi novu priču i ima novu glavnu glumicu

Producent i reditelj Osman Sinav, koji se dugo pripremao pre nego što je započeo novi projekat, imao je zapažen posao sa serijom Yalniz Kurt / Usamljeni vuk prošle sezone.

Serija Yalniz Kurt u novoj sezoni donosi novu priču i ima novu glavnu glumicu

Foto Credits: Internet Haber

Ipak, kritike publike na račun priče serije nastavile su se tokom cele sezone. Te kritike su bile da priča u kojoj je ispričan nedavni period Turske nije bila dobro konstruisana da bi našla svoj pandan u stvarnom životu. Kao rezultat toga, iako je petkom uveče u prvoj sezoni imala veliku publiku, serijal Usamljeni vuk nije mogao da napravi očekivane rezultate u potpunosti. Uz odobrenje druge sezone, Osman Sinav i njegovi saradnici krenuli su u akciju za potpuno drugačiji poredak za novu sezonu. U prvoj sezoni serije Yalniz Kurt činilo se da glumačka postava nije dovoljno dobra. Iskusna imena kao što su Cihan Unal, Murat Han i Kursat Alniciık su veoma uspešno radili svoj posao.

Duo Hasan Deniz Yaran i Damla Colbay bili su glavni akteri priče, ali njihove nevolje u međusobnom skladu nisu ostale nezapažene. U novoj sezoni, Damla Colbay nije u glumačkoj postavi, a Jessica May, koja je napravila veliki uspeh u seriji Yeni Gelin / Nova nevesta, pridružila se timu kao glavna ženska uloga.

Ipak, neophodan uslov da serija efektno debituje u drugoj sezoni nisu samo promene glumaca. Scenario se ističe i postoji očekivanje da se greške napravljene u prvoj sezoni neće ponoviti u drugoj sezoni. Pored toga, u scenariju druge sezone, priča će biti odvučena na sasvim drugu tačku sa različitim likovima.

Očekuje se da će serija Yalniz Kurt / Usamljeni vuk imati mnogo efektniji nastavak kako sa promenama u redosledu priča tako i sa novim i uticajnim glumcima.

NOVO - Hande Ercel uživa na odmoru (FOTO)

By: TV Exposed