Istina ili prazna priča? Meryem Uzerli umesto Julie Roberts?!

Stižu neobične vesti vezane za tursku glumicu Meryem Uzerli, odnosno navodno njenu novu ulogu. Glumica će prema još uvek nezvaničnim informacijama tumačiti glavnu ulogu u jednom filmu.

Istina ili prazna priča? Meryem Uzerli umesto Julie Roberts?!

Foto Credits: Enigma magazine

Reč je o filmu Guzel Bir Ruya / Predivan san. U pitanju je film koji će navodno režirati izvesni Alp Kamber. Glavna uloga u tom projektu bila je namenjena za Juliu Roberts, za koju je i pisan scenario. Odluka je navodno promenjena i Meryem Uzerli je izabrana kao pogodnija glumica za taj film. Međutim, ta najava ima mnoge nelogičnosti.

Ono što je neobično u ovoj priči je da izvesni Alp Cambert gotovo ni ne postoji, bar ne kao režiser. Turski mediji su sproveli „istragu“ i nisu uspeli da pronađu ništa o njemu. Takođe, nisu uspeli da pronađu informacije vezane za ovaj navodno novi film.

Ostaje nepoznato šta je zapravo istina. Cela priča deluje čudno a čini se da će turski mediji odgovore morati da potraže od same Meryem Uzerli. S obzirom na razne tračeve i izmišljene priče, ne bi bilo čudno da je u pitanju još jedna prazna priča...

NOVO - Alp Navruz – Nisam ženskaroš!

By: Milt-TV Exposed